Privaatsuspoliitika

Me hindame teie privaatsust. Me püüame kaitsta teie isikuandmeid ja pakkuda teile läbipaistvust selle kohta, kuidas me neid kasutame.

Isiklik teave

Me kogume isikuandmeid, mida annate meile, kui kasutate meie veebisaiti. See võib sisaldada teie nime, e-posti aadressi, telefoninumbrit, tarneaadressi ja makseandmeid. Samuti võime koguda teavet meie veebisaidi kasutamise kohta, näiteks külastatud lehekülgede ja vaadatud toodete kohta.

Kuidas me kasutame teie isikuandmeid

Me kasutame teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • Teie tellimuste täitmiseks ja teenuste osutamiseks.
  • Teie kogemuse isikupärastamiseks meie veebisaidil.
  • Et saata teile turundusmaterjale, mis võivad teile huvi pakkuda.
  • Et parandada meie veebisaiti ja teenuseid.

 

Küpsised

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Küpsised on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie arvutisse või mobiilseadmesse, kui külastate meie veebisaiti. Need võimaldavad meil meeles pidada teie eelistusi ja seadeid ning koguda teavet selle kohta, kuidas te meie veebisaiti kasutate.

Meie poolt kasutatavate küpsiste tüübid

Me kasutame järgmisi küpsiseid:

  • Seansiküpsised. Need küpsised salvestatakse ainult meie veebisaidi külastamise ajal. Need võimaldavad meil jälgida teie tegevust veebilehel ja jätta meelde teie eelistusi.
  • Püsiküpsised. Need küpsised salvestatakse teie arvutisse või mobiilseadmesse pikemaks ajaks. Need võimaldavad meil mäletada teie eelistusi ja seadeid pikema aja jooksul.
  • Kolmanda osapoole küpsised. Need küpsised on seatud kolmandate osapoolte veebisaitide või teenuste poolt, mida kuvatakse meie veebisaidil.

 
Kuidas hallata küpsiseid

Küpsiseid saate hallata oma brauseri seadete abil. Saate kustutada kõik oma seadmesse juba salvestatud küpsised ja seadistada oma brauseri nii, et need tulevikus blokeeritakse. See võib siiski mõjutada teie kogemust meie veebisaidi kasutamisel.

Turvalisus

Me kasutame teie isikuandmete kaitsmiseks mitmesuguseid turvameetmeid. Me hoiame teie andmeid turvalistes serverites ja kasutame erinevaid krüpteerimismeetodeid, et kaitsta neid volitamata juurdepääsu eest.

Muudatused meie privaatsuspoliitikas

Me võime oma privaatsuspoliitikat perioodiliselt ajakohastada. Kui me teeme olulisi muudatusi, teavitame teid e-posti teel või muul viisil, et saaksite muudatused enne nende jõustumist üle vaadata.

Kontaktandmed

Kui teil on küsimusi meie privaatsuspoliitika kohta, võite meiega ühendust võtta aadressil:

info@glassmagic.ee

https://glassmagic.ee/

Updating…
  • Ostukorvis ei ole tooteid.